Giv din manden i dit liv en gave lidt ud over det sædvanlige

Det kan hurtigt blive kedeligt at give gaver som sokker, boxershorts og deodoranter hele tiden. Vi har derfor samlet nogle idéer til gaver, som han slet ikke kommer til at forvente, men som han kun bliver glad for.

Restaurantbesøg i mørke

Giv ham den mest unikke restaurantoplevelse han nogensinde han har haft. Giv ham en tur på restaurant der foregår i mørke. Her er rummet helt mørkt, og det er meningen med det er at fremme smagssansen, da synssansen bliver mindsket. Man oplever pludseligt ting helt anderledes, end man plejer. Prøv hvordan det påvirker smagssansen når I spiser middag i totalt mørke. Du ved ikke om du overhovedet får noget på gaflen.

Typisk på sådanne restauranter får du en 3-retters menu, øl, vin eller alkoholfri drinks, the og kaffe samt lydquizzer og sanseoplevelser.

 

Kaffekursus

Elsker han kaffe, så er et kaffekursus bestemt noget for ham. Man kan bl.a. få et baristakursus eller komme til kaffesmagning. Et baristakursus, starter jagten på den perfekte espresso, hvor man får en gennemgang af basale kaffetyper, som café latte og cappuccino. Man får et hands-on kursus, hvor man laver kaffe på maskiner, med garanteret lærerige smagsoplevelser. Man får en gennemgang af kaffemaskinen, brygning af espresso, indstilling af kværn, mælkesteaming, får en forståelse af forskellige kaffedrikke.

En kaffesmagning foregår således at man får en rundtur i et risteri, I bliver præsenteret for kaffebønnens vej fra plante til kop. Lær hvor i verden der vokser kaffe, hvad bønnerne fortæller om klimaet og smag om man kan smage efterbehandlingen i den færdige kop. I får smagt forskellige typer af luksuskaffe, hvor I får udforsket dufte i smagsuniverset og smageteknikker.

 

Nyt tag

Hvis han længe har gået og snakket om at få et nyt tag, men han aldrig får taget sig sammen til at få det ordnet, hvorfor ikke give ham en helt uventet gave som et nyt tag? Det vil han blive yderst taknemmeligt for. Hos Profilmetal producerer de selv alle deres ståltagplader, og sortimentet består af trapezpladser med forskellige profiler, deres bølgede sinusplade og deres tagstensplader med forskellige stenlængder og faconklippet forkant. De har altså tagplader til ethvert projekt, og du vil med garanti finde det du skal bruge. Tagpladerne er er høj kvalitet og er CE-godkendt.

Hvis ikke du kender en der kan lave det, så giv ham en tilhørende håndværker, som kan lægge taget for jer.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *