Find din kommende kæreste på din mobil

Vi kender alle sammen nogen, som har fundet deres drømmekæreste på deres mobil via de mange datingapps. Samtidig er der også sket en ændring i, at mange synes, at datingapps ødelægger vores liv, da vi kan gå på dates med mange mennesker. Men faktisk giver datingapps en hel unik mulighed for at finde den perfekte partner til dit liv.

Det har aldrig været lettere at finde den eneste ene, da du ikke skal gøre andet end at finde din iPhone frem og søge efter manden eller kvinden i dit liv. Mange tror, at det er sværere at finde den helt rigtige partner på en app, men faktisk er det langt lettere end det, som vores forældre og bedsteforældre gik i gennem.

Snak om værdier

Når du har mulighed for at gå på mange dates, har du også mulighed for at have langt flere samtaler, end du ellers ville have haft. Det gør også, at du møder flere potentielle partnere, og du kan afgøre, om de passer ind i dit liv. Du skal vurdere, om I har de samme værdier i livet.

Det er især vigtigt at finde en god partner, hvis I vil have børn sammen. Men også selvom I ikke vil have børn, er det stadigvæk vigtigt med en god partner, da I skal kun bo sammen. En dårlig partner kan ødelægge dit liv, og du kan ødelægge deres. Det er det, som vi skal undgå, når vi går på datingapps.

Derfor er det en god idé, hvis du er meget ærlig på din app, så andre har bedre mulighed for at vurdere, hvem du er. Hvis de gør det samme, har I mulighed for at starte med en langt bedre samtale, når I først mødes.

Vær kritisk men ikke kynisk

Der er mange, som beskylder det modsatte køn for at være skøre, og det er deres skyld, at de ikke har nogen partner. Ofte er virkeligheden mere, at man selv er holdt op med at møde verden på gode vilkår.

Det er helt ok at være kritisk, da det er en fin metode til at finde ud af, om du har fat i en god partner for dit liv. Men det nytter ikke noget, hvis du pludselig er kynisk. Du er kynisk, hvis du slet ikke vil give nogen chancen, og du allerede ved, hvad de tænker, før de har fået mulighed for at forklare sig.

Det sidste er en fælde, som mange falder i, fordi de bliver skuffet flere gange. Her er det vigtigt, at du ikke lader tidligere partneres opførsel gå ud over en ny potentiel partner. For så vil du skræmme personen væk, og i sidste ende var du så den skøre.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *