Få inspiration til drømmeferien

Der er mange der drømmer om at tage ud og rejse og se hele verdenen, men hvor skal man starte?

USA, en rigtig drengedrøm

I disse dage skal man selvfølgelig passe på med at sige hvad drenge og piger er mere eller mindre til. Dog tror jeg de fleste af os er enige om at en Road trip på tværs af USA, i en gammel Amerikaner bil, oftest er en drengedrøm. Men det behøver slet ikke kun være til mænd. Hvis i går sammen og planlægger er der utrolig mange smukke ting at se og opleve i USA, og da kan i gå på kompromis. En drengeting kunne være at prøve at skyde med nogle voldsomme våben og en pige ting kunne være en shopping tur i Los Angeles. Eller måske er det omvendt?

 

Bliv klogere på livet med en rejse til Afrika

Der kan være mange grunde til at rejse. Nogle vil gerne opleve noget helt vildt og få adrenalinen op, andre vil se noget smuk og vandre lange ture, og nogle vil bare ligge ved poolen en hel uge. Og til sidst er der dem vi andre kun at se op til og få inspiration fra. Det er nemlig dem der f.eks. taget til Afrika med en organisation og hjælper et lokalsamfund i f.eks. Uganda. Her tager de 1-3 måneder og bor dernede og hjælper til med at uddanne børnene, giver dem mad, og bare leje og har det sjovt med dem. Man siger at efterskolen tager et år, men at man får 5 års livserfaring. Gad vide hvor klog og ydmyg man bliver af at tage til et af de fattigste områder i verdenen og hjælper dem med at overleve. RESPEKT!
Så hvis dig er kæresten går meget op i frivilligt arbejde eller bare vil gøre noget godt, kan det klart anbefales at tage til Afrika!

 

Maldiverne, se dem før de er væk

Det kan også være at missioner livet ikke er noget for jer, men i er mere til afslapning og maksimal livsnydelse. Og det kan man jo godt forstå! Og netop maksimal afslapning og livs nydelse af indbegrebet af Maldiverne. Strande med det hvideste sand, og krystalblåt vand, som himlen en perfekt sommerdag. Men i skal skynde jer! Man siger nemlig at omkring 2050 der vil verdens temperatur være steget med 2 grader, og det kan resultere i at vandstanden også stiger. Man forventer at vandstanden stiger 35-40 centimeter til den tid og det betyder netop at Maldiverne vil være så godt umulige at bebo og derfor også at besøge. Men det er bestemt ikke billigt at besøge dem, og det kan derfor være i har brug for et lån. Klik her for at få 8 tilbud på et lånebeløb.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *