Få inspiration til de sjoveste oplevelsesgaver til kæresten

Der findes mange former for gaver, men oplevelsesgaver er klart de sjoveste og bedste for dig og kæresten. Med en sådan gave kommer i til at komme tættere på hinanden samt  får et minde i aldrig glemmer.

 

Action – Når det er manden der skal forkæles

Det kan være svært at finde en gave til mænd, og selvom det måske er at lave en stereotype, vil man tro at der er flest mænd der gerne vil opleve noget action. Men der er selvfølgelig også mange kvinder, som synes det er sjovt at få adrenalinen op. Selvom det er sjovt at få en køretur i en Ferrari, kunne I jo også finde noget som i begge to kunne lave. I kunne f.eks. prøve at tage på skydebane? Det kan både være med pistol, men også med jagtgevær hvor I skyder efter flyvende lerduer. Så kan I konkurrere mod hinanden! Hvis I gerne vil have lidt mere udfordring samt noget der kræver at i samarbejder kunne escape room være noget? Det kræver i hvert fald man arbejder sammen, og det kan skam også være ret uhyggeligt, og få adrenalinen til at pumpe.

 

Velvære – Når der er behov for en pause

At få message og ligge i boblebad dagen lang, kan alle være med på, og det er en genial måde at få afslappet på efter en stresset periode som december måned. Der er mange forskellige måder at få velvære og holde pause på. Den klassiske måde at gøre det på, er at tage på spaophold, og selvom det i den grad også er en fantastisk måde at tilbringe end dag sammen på, findes der flere sjove aktiviteter man kan lave som er afslappende. Et alternativ er en times ’’floating’’ Det er et bad man ligger i, som er fyldt med 30% salt, så man flyder ovenpå. Det er et kæmpe hit i USA, da det giver samme effekt som at sove i 8 timer! Og så kan i gøre det sammen. Hvis i gerne vil have det spaophold, men gerne vil prøve noget anderledes samtidig kunne i overveje et flydendespa, eller for at sige det så det giver mening, en båd-spa. Så sejler i rundt i et spa, og får noget godt at drikke.

 

Kursus – Den sjove og lærerige oplevelse

Det kan være at din kæreste længe har talt om, at han godt kunne tænke sig at lærer at male og hun godt kunne tænke sig at lære at køre på motorcykel. Eller det kan være at i begge to har talt om at i gerne vil lære at lave cocktails til når i får gæster? Uanset hvad, er det en genial måde at få testet om maling eller at køre på motorcykel er noget for dig, men også blot for at lærer noget spændene nyt og være sammen. Der findes små hyggelige kurser til par, indenfor næsten alle kategorier. Lige fra undervandsjagt til macaronkursus – Så det er bare at komme i gang! Klik her hvis en oplevelsesgave lyder interessant eller hvis du mangler mere inspiration til gaver til ham eller hende.

 

 

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *