Dette skal i overveje inden i får børn

Der er mange ting der skal tænkes over inden man får børn, men der er også mange ting man måske ikke lige ved? Her er nogle tanker i måske skal overveje samt nogle råd til jer der gerne vil have børn.

 

 

De generelle overvejelser

Der er færre og færre mennesker i Danmark, der ønsker at få børn. Så er der dem der ikke planlægger det, men får det alligevel og til sidst dem der ønsker at få børn. Ønsker du at få børn, så husk lige at tænkt det i gennem inden stopper på p-pillerne uden at have talt med kæresten. Det er, som i nok ved, en kæmpe ting. Det er en omvæltning i jeres liv, og vil være det resten af jeres liv. Når først man får et barn, bliver intet det samme igen. Det skal man lige gøre op med sig selv. Og da vi jo alle er på barnets side, som statsministeren ville have sagt det, ja så er det også vigtigt at i tænke frem af. Har I oplevet det i vil opleve inden I får børn? Kan I forsørge barnet, og give den al den opmærksomhed barnet kræver?
En anden anderles ting du som kvinde skal overveje, er hvordan det påvirker dig. Der findes mange historie med kvinder, der har været rigtig karriere kvinder, der bare skulle op af karrierestigen, som har ændret sig helt og aldeles efter de har fået et barn. De opfører sig anderles og har ikke den samme lyst eller passion, og er i stedet blevet en rigtig mor. Er du klar til det? Det kan måske lyde som om, at vi ikke er for, at du skal have børn. Tværtimod. Med det fald der er i danskere der gerne vil have børn, er det vigtigt der er nogle danskere derude som får nogle børn. Så hvis du virkelig har gennemtænkt det, er her en videre guide til hvordan man bliver gravid.

 

Den hurtige guide i at blive gravid

Når man skal blive gravid giver det selvfølgelig sig selv at stoppe alle former for prævention. Men kosten, motion rygning og alkohol er alt sammen noget der har stor påvirkning på graviditeten og chancerne for at blive gravid. Der er derfor vigtigt du stopper med at ryge eller drikke for meget alkohol, når i prøver at blive gravide men også imens du er gravid, så du ikke mister barnet. Motion og kost går lidt hånd i hånd for hvis du er overvægtig eller undervægtig, mindske du chancerne for at blive gravid, gevaldigt. Så du skal faktisk bare satse på at være helt almindeligt sund og rask. Så er din krop mest modtagelig.

Det dyre udstyr til en nyfødt

Når nu du har fået barnet, er der jo en hel masse udstyr der skal købes ind til den nyfødte. De dyreste ting er barnevogne, puslebord, babyalarm og en vugge. Det er ikke specielt billige ting, selvom Kina har været behjælpelige med at presse prisen ned de seneste år. Der findes nemlig mange billige produkter man kan købe på nettet eller i Bilka for den sags skyld. Der også mange alternativer. Så i stedet en barnevogn kunne du købe en barneslynge. Klik her for at læse mere om barneslynger. Andre billigere alternativer håndvasken i stedet for badekarret. Og hvis du har en gammel mobil liggende, kan du bruge den som walkie-talkie. Held og lykke med det!

 

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *