Sådan ser den perfekte kvindekrop ud – mænd og kvinder er IKKE enige

Den perfekte kvindekrop

Du kender sikkert ordsproget: “Det er det ydre der tænder og det indre der tæller”.

Der foreligger mange stereotyper og idéer, om hvordan mænd synes, at en kvindekrop skal se ud og ligeså den anden vej. Kønnene imellem er der stor forvirring omkring “den perfekte krop”. 

Den perfekte kvindekrop & mandekrop, findes formentlig ikke, da alle mennesker har individuelle idealiseringer, tanker, instinkter og ønsker. Hvad du snart vil blive introduceret til er resultatet fra en stor amerikansk undersøgelse.

Den perfekte kvindekrop (til venstre ifølge kvinder og højre ifølge mænd)

Den perfekte kvindekrop

Til venstre ser du kvindernes opfattelse af den perfekte krop og til højre ser du hvordan mændene på den anden side ville sammensætte den perfekte kvinde.

Det er måske ikke altid en selvfølge, at man ønsker det som det modsatte køn tænder på, men det er uundgåeligt en vigtig faktor. Kvinderne selv ønsker  sig ben og hofter så tynde som topmodeller, men hvis vi flytter blikket mod mændende ser vi, at kurver og fyldighed pludselig ikke er så skidt en ting.

Kelly Brook

Til højre ser du et billede af Kelly Brook hvis hofter mændene valgte til den perfekte kvinde. Som du nok kan fornemme er Kelly Brook ikke særlig smaltaljet og ej heller en størrelse small. 

Det burde naturligvis sende et signal til dig som læser dette, at hvis du forsøger at skrue dig ned i de strammeste jeans så det måske ikke nødvendigt. Du behøver ikke sulte dig selv for at få en krop som mænd finder attraktiv, men træning og en fornuftig kost er desværre uundgåeligt.  

Nu tænker du måske: “Bare fordi mændene valgte Kelly Brooks så betyder det ikke, at de vil have en kvinde med former!” og jeg forstår godt dit argument. Derfor så tager vi et eksempel mere så der ingen diskussion kan være.

Kim Kardashian

Kim Kardashion er kendt for at være kendt, men det var hendes bryster som blev valgt til den perfekte kvinde, hvilket ikke overrasker dem som har set hende forfra. Til gengæld er hun, meget ligesom Kelly Brook, en kvinde med former. Til venstre kan du se et billede af hendes bagparti – som ikke ligefrem fremstår som på en spinkel topmodels.  

Budskabet til den kvindelig læser er for det første, at du skal værdsætte det du har for mænd har forskellig smag og tynde såvel som kurvede kan være yderst attraktive. Det skal ikke være sukkersnak det hele for én ting både kvinder og mænds syn på den perfekte kvinde er de flotte veltrænede ben og en dejlig flad mave. 

Det kræver altså lidt indsats både hvad angår kosten, men også i høj grad træningen. Strukturen din dag så du får motioneret og kan holde en fornuftig kostplan. Det handler om at finde noget som kan gøre dig tilfreds, så du kan være tilfreds med den krop som du har. Moralen er selvfølgelig, at dine genetiske forudbestemmelser på ingen måde står ivejen for din attraktivitet hvorend du har topmodel looket eller er en smule kurvet. De færreste tænder på overvægt, men med lidt indsats kan alle opnå noget der nærmer sig den perfekte kvindekrop.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *