8 gaveidéer til manden der har alt

Det er snart din kærestes fødselsdag og du har ingen idé hvad du skal give ham, for manden har jo alt. Den situation er der sikkert mange der kender til, så vi kommer her med 8 gaveidéer til manden der har alt.

Ølsmagning

De fleste mænd kan lide øl, så at give ham en tur til ølsmagning er en gave han kun vil blive glad for. Det kan evt. være sammen med hans drengevenner, eller hvis du selv er til øl, kan du lave det til en hyggelig kærestetur. Du kan med fordel lave det i forlængelse med en middag på en god restaurant inden, og så fortsætte til ølsmagning efter.

Spaophold

Spaophold kan godt lyde som noget der er mest for piger, men det er faktisk en utrolig god gave til manden der har travlt på arbejde og har meget at se til i hverdagen. Arranger evt. et spaophold i en weekend, med en enkelt overnatning, hvor I begge kan slappe fuldstændig af og bare hygge i hinandens selskab i en opvarmet pool og book evt. en times massage til jer begge. Det kan kun være en succes.

Vinkøleskab

Er han typen, der går meget op i vin og har en stor samling derhjemme. Så kunne han garanteret godt bruge et vinkøleskab, der sørger for vinene, er den perfekte temperatur.

Parfume

Hvem kan ikke lide at dufte fantastisk? Han har sikkert en parfume i forvejen, men man kan altid bruge en til. Tag ud og vælg din favorit herreparfume, så vil han med sikkerhed gå med den hver dag.

Nyt køkkenudstyr

Hvis han elsker at lave mad og bruger meget tid i køkkenet, er det oplagt at give ham et nyt rummeligt køleskab, et nyt flot komfur, en ny lækker vask, en god emhætte fra koekken24. Det vil helt sikkert være en gave han ikke forventer, men noget han vil blive rigtig glad for. Det giver ham desuden perfekt anledning til at lave en masse lækker mad til dig fremover.

Nye høretelefoner

Et par nye trådløse høretelefoner vil han også kun sætte pris på. Dem bruger han sikkert hele tiden, så det er en oplagt gave til ham.

En billedkollage

Hvis du ønsker at give ham en mere personlig gave, kan du lave en kollage med billeder på en af de mange fotohjemmesider der findes. En masse billeder af jer sammen, vil han kun blive glad for og er noget han vil kunne kigge på hver dag og gøre ham i godt humør. Skriv evt. en sød lille hilsen i midten for at gøre det endnu mere personligt.

Fodboldbilletter

Hvis han er fodboldtypen, kan du bestille billetter til en kamp med hans yndlingshold, som I kan tage til sammen. Han vil garanteret elske at have dig med til en kamp, så han kan dele den oplevelse med dig. Selvom du ikke er til fodbold, kan det måske give dig en forståelse for hans interesse, og så er det altid en oplevelse at se en fodboldkamp på et stadion.

 

Du kan enten vælge at vælge en kamp der bliver spillet i Danmark, ellers er det en god anledning at lave en lille rejse ud af det og bestille det til det land hans hold skal spille hjemmebanekamp i.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *