7 overraskelser din kæreste vil elske

mand-der-overrasker-sin-kaereste

Når du gerne vil overraske kæresten positivt, så kan det være svært at blive ved med at finde på noget nyt. I denne artikel får du ideer til 7 overraskelser din kæreste vil elske.

Sådan får du succes med overraskelsen til kæresten

Inden du får den første ide til at overraske kæresten, så husk at du har mulighed for at skabe mest glæde, hvis du kommer med overraskelsen når han eller hun mindst venter det.

På en fødselsdag, til jul og mange andre anledninger, hvor det forventes du overrasker din kæreste eller køber en gave, har du knap så gode chancer for at skabe den helt store overraskelse.

Hvis du derimod, på en helt almindelig tirsdag, kommer hjem med en sød overraskelse, så får du med garanti smilet og glæden frem hos din kæreste.

Det behøver faktisk hverken være svært eller dyrt. Det vigtigste er at du tager initiativ. F.eks. med en af nedenstående ideer til en god overraskelse.

Søde ord og kærtegn

Søde ord og kærtegn er den billigste overraskelse du kan give til din kæreste, men det kan sagtens være den der har det største effekt.

Du kan på vej hjem fra arbejde beslutte dig for hvad du vil sige til din kæreste, som det første når du kommer hjem.

Du kommer længst med noget oprigtigt, men som du aldrig har fået vist eller kommunikeret ud. Det er ret typisk i mange parforhold at der er perioder, hvor hverdagens ræs tager over, og hvor man glemmer sin partner. I sådanne, og mange andre, situationer kan et par søde ord og kærtegn gøre en stor forskel.

Du kan f.eks.:

 • Komplimentere ham eller hende for sit udseende i dag
 • Fortælle hvor stolt du er af din kæreste
 • Fortælle og vise hvor meget du holder af din kæreste
 • Rose din kæreste for noget han eller hun gør ekstra godt

Mulighederne er mange og de kan med fordel kombineres med kys, kram og smil.

Blomster

Det er et faktum at de fleste kvinder bliver glade for en buket blomster. Især hvis blomsterne afleveres uden nogen særlig anledning.

Du kan med fordel lave et kort, hvor du skriver en sød lille besked.

Den samme gave kan du sagtens give til en mand, hvis du skifter blomsterne ud med specialøl, chokolade eller andre ting, der er mere maskulint.

En lækker middag

Kan du forestille dig en bedre overraskelse, når du kommer træt hjem fra arbejde, end en lækker middag? Nej vel. Hvis det er lavet med kærlighed, og du har gjort dig umage, så er jeg sikker på at kæresten sætter ekstra meget pris på det.

Du kan jo lave kærestens livret, yndlingsdessert og måske endda have planlagt aktiviteterne for resten af aftenen også.

Planlæg en aften ude

Hvis du synes jeres parforhold kører lidt for meget på rutinen, så planlæg en aften ude som en overraskelse til din kæreste.

I kan starte med at finde et hyggeligt og romantisk spisested, hvor i nyder en god middag. Efterfølgende kan du planlægge hvad der videre skal ske.

Det kan f.eks. være:

 • En biograftur
 • En gåtur i et naturskønt område
 • En koncert

Uanset hvad du finder på, så bliver initiativer ofte værdsat og belønnet.

Køb en gave

Hvis du gerne vil overraske din kæreste på en god måde, så kan du også købe en gave til ham eller hende.

Du kan f.eks. gå efter en gave som har været på ønskesedlen i længe, men som han eller hun slet ikke forventer at få.

Et sikkert hit, og den perfekte overraskelse, er en gave der forkæler din kæreste. Det kan f.eks. være:

 • Yndlingsserien på Blu-ray eller DVD
 • Et gavekort til biografen, hvor din kæreste selv kan bestemme ledsageren
 • Penge til en tur på cafe med sin bedste ven(inde)
 • Et gavekort eller penge til massage eller wellness

Find flere gaveideer på gaveinspiration.dk.

Tilbyd en gang massage

Træthed i kroppen er nok noget de fleste kender til. Især når der venter en række gøremål i hjemmet efter en i forvejen lang og opslidende dag på jobbet.

Hvis din kæreste har en af disse dage, hvor det hele er hårdt og trættende, så er den perfekte overraskelse en gang massage der kan løsne op for de ømme muskler og give fornyet energi.

Derudover er berøring og tæthed altid noget der styrker et parforhold. Er du selv dårlig til at give massage, så send din kæreste til en professionel massør i stedet.

Send kæresten i byen alene

Af og til trænger vi alle til at tilbringe tid alene eller med andre mennesker end dem vi ser ofte. Derfor kan en super god overraskelse til kæresten sagtens være, at du giver ham eller hende frihed til en aften i byen. Enten alene eller sammen med en ven eller veninde.

Ud over at det skaber glæde hos din kæreste, så viser du også din kæreste tillid, hvilket er sundt for et parforhold.

Du kan gøre overraskelsen ekstra god, hvis du giver et bidrag til kærestens tur i byen i form af kontanter, et gavekort eller måske bare nogle forslag til aktiviteter.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *