5 afslappende ting, du kan lave med din kæreste

Du vil gerne hygge dig med din kæreste – men du er ikke helt sikker på, hvad I skal lave?

I kan lave 100 andre ting end blot at se film og fjernsyn.

Vi kommer med 5 bud her. Hvis du og din kæreste har nogle gode aktiviteter, I gerne vil dele med andre, så skriv dem i en kommentar herunder:

Læs bogen – Se filmen

Mange par ser film sammen. I kan sidde sammen, bruge et par timer på en god historie og måske spise lidt snacks samtidigt.

Men det er endnu sjovere, hvis I har et forhold til filmen, fordi I begge har læst bogen først.

Jovist, det tager lidt tid. Men bogen er ofte bedre end filmen. I kan glæde jer til at se filmen og bagefter tale om den i forhold til bogen. Forskning viser, at forventningens glæde op til noget vi skal opleve eller købe ofte gør os mere glade, end når vi så faktisk køber fjernsynet eller ser filmen. Derfor giver det også god mening at bruge tid på først at læse bogen.

I kan blandt andet læse:

  • Harry Potter
  • Hunger Games
  • The Divergent
  • Battle Royale (den japanske forgænger til Hunger Games – den er lidt voldsom, så tjek lige traileren for at være sikre på, om det er en god idé

God fornøjelse!

Strik, håndværk og hækling

Kernen i at have det godt sammen med din kæreste, er tiden I bruger sammen. Hvad I bruger tiden på betyder mindre. En god aktivitet, hvor I laver noget sammen, men stadig kan fokusere på også bare at tale, er hjemmelavet håndværk – måske i form af strik, hækling eller noget helt tredje.

I takt med, at I bliver bedre til jeres håndværk, skaber I også flottere ting. Ligesom du ved at løbe tit får en bedre tid på din faste rute, så bliver du bedre til at strikke, hækle, male eller noget fjerde, jo mere, du gør det. En hobby du er glad for er en kilde gennem mange år til glæde og formål i hverdagen.

Gå ture

beach-woman-1149088_640

Det er så simpelt og på samme tid så effektivt.

Gå en tur sammen.

I får mulighed for at tale om, hvad der er sket i løbet af dagen og hvad I skal næste dag – eller I kan tage de store snakke om ferier og mål i livet. I bevæger jer, den friske luft gør godt og I har alene hinandens selskab. Det er bedre at gå en tur sammen end at løbe, for så har I god tid og mulighed for også at tage sammen (det er svært efter flere kilometers løb).

Hvis I finder ud af, at I godt kan lide at gå ture sammen, så er det oplagt senere at begynde at hike, trekke eller på anden måde ”udvide” jeres dagligdag. I kan tage på ferie til Østeuropa, opleve noget nyt og gå ture op af bjergkæderne her.

Spille sammen

Pas på med den her, hvis I begge er dårlige tabere – nu er I advaret!

Hvis ikke, så er det både sjovt og hyggeligt at spille sammen.

I kan både spille almindelige brætspil eller computerspil. Har I en Playstation i huset, så er det oplagt med multiplayer-spil her. I kan også konkurrere med jeres smartphones og quizspil som Quiz Battle eller Wordfeud. Har I begge en computer, der kan trække lidt spil, så tag en runde med hinanden i GTA5 eller Counter-Strike. I kan også bare spille i browseren, hvor muligheder blandt andre er spil som RuneScape eller et af flere online casinoer som Karamba, hvor I med et lavt indskud kan køre den enarmede online-tyv.

Massage

Der er flere grunde til, at massage bør være med på din liste.

I kommer tæt på hinanden; det er rart og så kan massage lede til andre ting – hvis du forstår..

Hvis du rigtigt vil imponere din kæreste, så brug lidt tid på at lære massagens kunst på YouTube. Se fx nedenstående video, der giver en god introduktion:

Brug lidt penge på at købe duftende massageolie. Det er fedtet, lækkert og giver lige en ekstra god oplevelse.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *