3 sjove ting at lave med kæresten: vandring, spa og fest

Det er vigtigt lave sjove ting med sin partner. Men hvad!? Her er vores anbefaling på ting der er gode for jeres forhold, og som ikke kun er sjove. Det handler jo om at komme tættere på hinanden og have det sjovt på samme tid.

 

Den sunde

Gode vaner er altid en god ting at have. Det er alt fra at spise sundt, rydde op og motionere. Og derfor er der ingen grund til ikke at starte nogle gode vaner op sammen med kæresten. Det er faktisk en rigtig god ide at gøre det sammen. Man kan kalde det en vane, eller en tradition, men at tage på vandretur er i hvert fald en meget sund, sjov og fantastisk måde at være sammen på. På en vandretur vil i komme meget tættere på hinanden, og lærer hinanden bedre at kende. Specielt hvis i vælger at gøre det over nogle dage. Og selvom sex i telt på Roskilde måske ikke er det bedste man har prøvet, så kan det være frækt og anderledes fra den kedelige hverdag, og måske puste liv i forholdet. Der er mange steder at gøre det, altså vandre, da vores naboer er Sverige og Norge der har noget af verdens bedste vandrelandskab. Og men behøver slet ikke at tage langt nord på i Sverige for at finde gode steder at vandre. Det er mange steder og ruter i Skåne der er gode at vandre. f.eks. kan i vandre enten rundt i smukke soderåsen nationalpark, der ligger under 2 timer væk fra København, eller i kan tage en længere tur og vandre igennem den.

 

Den afslappende

Der er få ting der er mere behageligt end at tage på et spaophold, og det er en perfekt ting at gøre sammen. At tage en afslappende overnatning eller weekend ophold med tilhørende spaophold er klart en ting alle par bør gøre på et eller andet tidspunkt i deres parforhold. Og hvis i er gode så kan i få det til at passe med vandreturen i soderåsen nationalpark. Marienlyst Strandhotel ligger nemlig i Helsingør, hvor i kunne tage færgen over til Sverige. Så kan i få en velfortjent Middag, message og spaophold efter en lang vandretur.

 

Den sjove

Som barn og teenager er det eneste man gerne vil, er at være med til en fest. Det kan være at netop fordi man ikke må når man er mindre, at det er derfor vi sådan elsker fester når vi så gerne må. Men det er som om vi aldrig helt stopper med at feste. Der er få ting som ikke ændre sig når man bliver ældre, og lysten til alkohol og fest er bestemt en af dem. Og da vi alle elsker fest, hvorfor så ikke gøre det ordentlig. Skal du bruge inspiration til hvilke tema, eller hvilke festartikler du skal bruge til festen? læs mere her.
Så hvorfor holder dig og din partner ikke en fest for alle jeres fælles venner? Man hører jo ofte at venner bliver glemt når man får en kæreste, og her kunne det jo være en gylden mulighed for at se alle ens venner på én gang!

 

 

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *